DSC04415-normal.jpg

Korsettia korsetin perään. : ) Itse enemmän tykkään vaalea sävyisistä niin siksi niitä on enemmän. Alarivin vasemmanpuoleinen on hennon vaaleanpunainen.

Vieressä oleva on luonnonvalkoinen. Sen  vieressä oleva on viti valkoinen mutta siinä on vaaleanpunainen tylli rypytettynä helmassa. Alarivin viimeinen korsetti on luonnonvalkoinen mutta keskellä on vaaleanpunaista. Tein siihen sopivat alushousut myös.

 

DSC04409-normal.jpg

Ja tässä on ensimmäinen alusvaatesetti jonka tein. :D En tee kaavoilla ollenkaan. "Mittaan" silmämääräsesti kangasta ja leikkaan vapaalla kädellä.

Liimaan kuumaliimalla ja voin kertoo että sen kanssa on aika mielenkiintosta ihan pieniä kohtia liimailla ja sitten vielä pitää sormet törkätä siihen kuumaan liimaan.

Sormet on onneks jo tottunut.. :D Aattelin että pitääköhän ottaa vähän sisään "rinnan" kohdalta että tulis jonkinlaista muotoa siihen, mutta ei vaatinut semmosta ollenkaan.

Nauha antoi sopivasti muotoa liiveihin. Näihin parhaiten sopi nuo korkeamalliset alushousut. Liimasin eteen pienen rusetin ja siihen päälle helmen. Samoin liiveissä on helmi edessä.

Hirveen on viehkeät. : ) Kaikki nämä menee myyntiin kunhan Nukkekotikirppis on päivittänyt sivunsa. : ) Kivasti viikon aikana on ollut aikaa tehdä tuotteita myytäväksi. Ja vieläkin kerkee tehdä.

 

 

DSC04419-normal.jpg

Nämä ihanuudet tuli tällä viikolla. : )) Olivat Nukkiskirppiksellä huutokaupattavana ja minä onnekas huusin nämä itselleni! Oli kova tappelu näistä.

Hihi, "kullatut" reunat.. :D